flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська повідомляє, що 22 січня 2024 року судом винесено заочне рішення по цивільній справі №612/498/3 за позовом Байшера Євгена Валерійовича до Байшер Світлани Олександрівни про розірвання шлюбу:

29 березня 2024, 11:50

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

49006, м. Дніпро, проспект Лесі Українки 77-б  тел. (056) 767 00 10, inbox@kg.dp.court.gov.ua

 

Веб-портал "СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИ"

 

 

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська повідомляє, що 22 січня 2024 року судом винесено заочне рішення по цивільній справі №612/498/3 за позовом Байшера Євгена Валерійовича до Байшер Світлани Олександрівни про розірвання шлюбу:

Шлюб між Байшер Євгеном Валерійовичем та Байшер (до шлюбу – Ржавська) Світланою Олександрівною, який зареєстрований 14 березня 2013 року у виконавчому комітеті Рівнопільської сільської ради Волноваського району Донецької області, в якому є малолітні діти, актовий запис № 1 - розірвати.
Прізвище позивача «Байшер» залишити без змін.
Прізвище відповідачки «Байшер» залишити без змін.
На виконання вимог ч. 2 ст. 115 СК України, надіслати копію рішення суду про розірвання шлюбу після набрання ним законної сили на адресу Відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Дніпрі по Новокодацькому та Чечелівському районах у місті Дніпрі Південно міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) для внесення відомостей до Державного реєстру актів цивільного стану громадян та про ставлення відмітки в актовому записі про шлюб.
Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.
Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.
Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

 

Суддя В.В. Самсонова

тел.: (056) 371-27-15