flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі № 2-зз/204/35/17 за за позовом Чабаненка Вадима Леонідовича до Копаницької Юлії Леонідівни

02 січня 2018, 14:49

 

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

49006, м. Дніпро, проспект Пушкіна 77-б  тел. (056) 371 27 02, inbox@kg.dp.court.gov.ua

 

Веб-портал "СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИ"

Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє, що в провадженні суду знаходиться цивільна справа № 2-0224/07 (провадження № 2-зз/204/35/17) за заявою Копаницької Юлії Леонідівни про скасування заходів забезпечення позову по справі за позовом Чабаненка Вадима Леонідовича до Копаницької Юлії Леонідівни, третя особа: Третя дніпропетровська державна нотаріальна контора, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, визнання свідоцтва про право на спадщину частково недійсним, та за позовом Чабаненко Вікторії Валеріївни до Копаницької Юлії Леонідівни, Чабаненка Вадима Леонідовича, третя особа: Третя дніпропетровська державна нотаріальна контора, про визнання спадкоємцем по закону та визнання свідоцтва про право на спадщину частково недійсним.


Чабаненко Вадим Леонідович викликається в судове засідання, яке призначене на 12 січня 2018 року о 08 годині 30 хвилин у приміщення Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська за адресою: м. Дніпро, проспект Пушкіна, 77-б, кабінет № 17.


Після опублікування оголошення на офіційному веб-сайті суду, Чабаненко Вадим Леонідович вважається повідомленим належним чином про час і місце розгляду справи. У разі неявки Чабаненка Вадима Леонідовича в судове засідання справа буде розглянута у його відсутність.


Суддя Красногвардійського районного суду
м. Дніпропетровська                                                                                                                          В.В. Самсонова