flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по цивільній справі № 2-224/07 за позовом Чабаненка Вадима Леонідовича до Копаницької Юлії Леонідівни

15 січня 2018, 11:51

 

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

49006, м. Дніпро, проспект Пушкіна 77-б  тел. (056) 371 27 02, inbox@kg.dp.court.gov.ua

С-17 від 15.01.2018 р.
                                                                                                                                                      Веб-портал "СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИ"


Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє, що в провадженні суду знаходилася цивільна справа № 2-224/07 (провадження № 2зз/204/35/17) за заявою Копаницької Юлії Леонідівни про скасування заходів забезпечення позову по справі за позовом Чабаненка Вадима Леонідовича до Копаницької Юлії Леонідівни, третя особа: Третя дніпропетровська державна нотаріальна контора, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, визнання свідоцтва про право на спадщину частково недійсним, та за позовом Чабаненко Вікторії Валеріївни до Копаницької Юлії Леонідівни, Чабаненка Вадима Леонідовича, третя особа: Третя дніпропетровська державна нотаріальна контора, про визнання спадкоємцем по закону та визнання свідоцтва про право на спадщину частково недійсним.


Відповідно до ухвали суду від 12 січня 2018 року:


Заяву Копаницької Юлії Леонідівни про скасування заходів забезпечення позову по справі за позовом Чабаненка Вадима Леонідовича до Копаницької Юлії Леонідівни, третя особа: Третя дніпропетровська державна нотаріальна контора, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини, визнання свідоцтва про право на спадщину частково недійсним, та за позовом Чабаненко Вікторії Валеріївни до Копаницької Юлії Леонідівни, Чабаненка Вадима Леонідовича, третя особа: Третя дніпропетровська державна нотаріальна контора, про визнання спадкоємцем по закону та визнання свідоцтва про право на спадщину частково недійсним - задовольнити.


Скасувати заходи забезпечення позову, застосовані ухвалою Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська від 17 липня 2006 року, та зняти заборону на відчуження квартири № 25 в будинку № 26 по вул. Банківській в м. Дніпропетровську (нині м. Дніпро), яка належить Копаницькій Юлії Леонідівні.


Копію даної ухвали суду направити для виконання до Відділу реєстрації майнових прав Управління реєстраційної служби Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради та Чечелівського відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.


Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до апеляційного суду Дніпропетровської області через Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.


Ухвала суду, якщо вона не була оскаржена в апеляційному порядку, набирає законної сили після закінчення строку на апеляційне оскарження. У разі подання апеляційної скарги ухвала суду набирає законної сили після розгляду справи судом апеляційної інстанції.


Суддя                                                                                                                     В.В. Самсонова

Виконав: Власенко О.О.
тел.: (056) 371-27-15