flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Красногвардійський районний суд взято під охорону

08 грудня 2020, 09:35

Красногвардійський районний суд став 22 органом судової влади, що охороняється Службою судової охорони Дніпропетровщини

 

     Сьогодні під охорону Територіального управління Служби судової охорони перейшов Красногвардійський районний суд, в якому, до речі, наші співробітники вже тричі забезпечували безпеку та громадський порядок під час розгляду резонансних справ.

     Перед початком заходу заступник начальника зі Служби Микола Шикуло провів інструктаж для судових охоронців та націлив їх на сумлінне виконання службових обов'язків, які визначені законом.

      Очільник територіального управління Сергій Швачка представив керівництву та працівникам апарату суду особовий склад, який забезпечуватиме охорону та безпеку на пунктах пропуску та охорони.

    У свою чергу голова суду Костянтин Дружинін привітав співробітників Служби та колектив суддів із цією подією. «Нарешті і ми дочекалися того часу, коли Красногвардійський суд перейшов під охорону співробітників, які здатні забезпечити охорону та громадський порядок у нашому суді. Впевнений, що відсьогодні громадяни та судді будуть відчувати себе у повній безпеці» - зауважив Голова суду.

      За доброю традицією Голові суду вручили символіку Служби судової охорони, а жіночому колективу подарували квіти.