flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Красногвардійському районному суді міста Дніпропетровська співробітники Служби судової охорони проводили спільні тактико-спеціальні навчання з представниками Центрального територіального Управління Національної гвардії України.

09 лютого 2021, 10:19

5 лютого на базі Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська співробітники Служби судової охорони проводили спільні тактико-спеціальні навчання з представниками Центрального територіального Управління Національної гвардії України.

 

Учасники навчання відпрацювали дії співробітників під час виникнення форс-мажорних ситуацій. Зокрема, спільні дії судових охоронців та нацгвардійців у разі порушень громадського порядку як на прилеглій до суду території, так і в приміщенні судової установи під час проведення резонансного судового засідання. Відпрацювали дії у разі порушень громадського порядку в приміщенні суду та під час конвоювання осіб, які перебувають під вартою.

 

Кожне таке навчання спрямоване на підвищення професійності у виконанні будь-якого завдання, пов’язаного з прийняття доцільного рішення і правильного застосування сил задіяних підрозділів під час охорони й забезпечення безпеки органів та установ судової гілки влади.