flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ! ПРО ТИМЧАСОВЕ ВСТАНОВЛЕННЯ ОСОБЛИВОГО РЕЖИМУ РОБОТИ КРАСНОВАРДІСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ

01 квітня 2020, 09:54

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ!

ПРО ТИМЧАСОВЕ ВСТАНОВЛЕННЯ ОСОБЛИВОГО РЕЖИМУ РОБОТИ  КРАСНОВАРДІСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОТИЕПІДЕМІОЛОГІЧНИХ ЗАХОДІВ

 

         Відповідно до рішення Ради суддів України, Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» від 11.03.2020 №211 та рішення зборів суддів Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська судом запроваджуються заходи профілактики розповсюдження вірусної інфекції (короновірусу COVID-19)

в період з 16 березня по 24 квітня включно 2020 року, зокрема:

 

  1. Припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.
  2. Припинити доступ та перебування в суді осіб, які не є сторонами судових справ.
  3. Заборонити доступ та перебування в суді осіб з ознаками вірусного захворювання.
  4. Встановити прийом будь-якої кореспонденції, видачу копій судових рішень та виконавчих документів кожного понеділка протягом часу з 9год. 00хв. до 16год. 00хв.

В інші дні прийом звернень та будь-якої кореспонденції, здійснюється за допомогою засобів поштового зв’язку та засобами електронного зв’язку, у випадках передбачених чинним законодавством.

Відповіді на заяви та звернення будуть направлятись засобами поштового та електронного зв’язку.

  1. Справи у порядку спрощеного провадження та справи, які не потребують обов’язкової участі сторін, за наявності відповідних заяв, будуть розглянуті у встановленому порядку.
  2. Щодо розгляду судових справ з обов’язковою участю сторін, роз’яснити громадянам про необхідність іх відкладення, у зв’язку з карантинними заходами, за заявами встановленого зразка, оприлюдненого на офіційному веб-сайті суду. У зв’язку з неявкою по таким справам будь-яких осіб, судом будуть прийняті заходи щодо відкладення таких справ та повідомлення сторін у справі про наступну дату засідання через офіційний веб-сайт суду. У зазначений період, причини неявки учасників судових справ через карантинні обмеження будуть визнані судом як поважні.
  3. Справи, визначені процесуальним законом як невідкладні, будуть розглянуті у встановленому законом порядку з дотриманням розумних строків та впровадження заходів протидії поширення інфекції.
  4. Будь-яка інформація щодо судових справ надаватиметься судом у телефонному режимі та засобами електронно-поштового зв’язку.
  5. Тимчасово, до 03 квітня 2020 року, призупиняється ознайомлення з матеріалами судових справ всіх учасників судового процесу.

 

 

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ !

 

З метою протидії поширенню в Україні коронавірусу COVID – 19, просимо з розумінням поставитися до впроваджених заходів та звертаємо увагу на те, що, судді та працівники апарата суду продовжують виконувати свої обов’язки навіть в умовах гострої небезпеки зараження короновірусом COVID-19.

Сподіваємося на розуміння та підтримку! Бажаємо здоров’я Вам та Вашим близьким!

 

 

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ ПРАЦІВНИКІВ

АПАРАТУ СУДУ

 

Веб-сайт: https://kg.dp.court.gov.ua

E-mail: inbox@kg.dp.court.gov.ua

 

Старший секретар суду                           (056) 371-27-02

 

Канцелярія з кримінальних

справ та справ про

адміністративні правопорушення              (056) 371-27-05