flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє, що 16 січня 2024 року судом винесено заочне рішення по цивільній справі №20412461/23 за позовною заявою Акціонерного товариства «Комерційний банк «Приватбанк» до Кідалова Олександра Сергійови

18 березня 2024, 14:21

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

49006, м. Дніпро, проспект Лесі Українки 77-б  тел. (056) 767 00 10, inbox@kg.dp.court.gov.ua

 

Веб -портал "СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИ"

Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє, що 16 січня 2024 року судом винесено заочне рішення по цивільній справі №20412461/23 за позовною заявою Акціонерного товариства «Комерційний банк «Приватбанк» до Кідалова Олександра Сергійовича про стягнення заборгованості, яким позовну заяву було задоволено частково:
Стягнути із Кідалова Олександра Сергійовича на користь Акціонерного товариства «Комерційний банк «Приватбанк» заборгованість за кредитним договором від 21 липня 2016 року (за тілом кредиту) у розмірі 93176 (дев’яносто три тисячі сто сімдесят шість) гривень 66 (шістдесят шість) копійок.
Стягнути із Кідалова Олександра Сергійовича на користь Акціонерного товариства «Комерційний банк «Приватбанк» сплачений судовий збір у сумі 2006 (дві тисячі шість) гривень 88 (вісімдесят вісім) копійок.
Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд – якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.
Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги через Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська.
Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.
Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду – якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.
У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку, встановленому ЦПК України. У цьому разі строк на апеляційне оскарження рішення починає відраховуватися з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення.


Суддя Красногвардійського районного суду
м. Дніпропетровська А.І. Приваліхіна